Hej.

Her kan du læse om min baggrund for personlig træning.

Jeg blev i 2018 uddannet Fitness-instruktør, Personlig Træner og Kostvejleder efter mange år med motion på sidelinjen. Jeg har også i over 20 år arbejdet som professionel klassisk sanger og har mærket, hvor vigtig fysisk træning er for at holde mig i form.  (Du kan læse mere om mig som sanger på: www.annacarinasundstedt.com.)

Mit liv med motion

Som barn var jeg en passioneret udøver af  judo og opnåede en podieplads ved Sjællandsmesterskaberne. Jeg har siden flirtet med forskellige sportsgrene – tennis, squash og motionsløb og har haft adskillige medlemskaber i ”det lokale træningscenter”. Men jeg vidste ikke, hvordan jeg over tid skulle træne på den rigtige måde og fik derfor heller ikke de resultater, jeg håbede på.

Et skelsættende møde

I januar 2016 mødte jeg Personlig Træner, Claire Durrant, på et træningsretreat i Spanien. Hun tilbød at jeg kunne træne videre med hende – online. Med skæve arbejdstider har det altid været svært for mig at gå til en fast aktivitet og med dette koncept kunne jeg træne i mine omgivelser – hjemme/på hotelværelset – i en effektiv tidsramme. Jeg trænede med Claire i 3 år og har nydt hvert et sekund. Jeg gennemgik samtidigt et 1-års livsstilsprogram (www.precisionnutrition.com) med Claire og lærte at lægge mine kostvaner om.

Træningens indvirkning på mit arbejde som sanger

Kontinuerlig træning har betydet en stor forskel i mit arbejde som sanger – i mit generelle overskud, i min vejrtrækning og ikke mindst i min fysiske udholdenhed, hvis jeg skal stå på scenen, gennemføre en længere koncert og fx. stå med en tung node i hænderne. Jeg har også et større mentalt overskud på dage med træthed og stress.

Personlig Træner på Fitness Institute

I 2018 blev jeg uddannet EHFA-certificeret Fitness Instruktør & Personlig Træner samt diætist-eksamineret Kostvejleder på https://fitness-institute.dk/. Jeg ønsker at videregive den erfaring jeg har fået og vil gerne motivere andre til at mærke, hvordan man med fysisk træning kan styrke sin krop – og særligt til at kunne holde niveauet i præstationskrævende brancher. Særligt ønsker jeg at introducere travle kunder til min online-træning.

 

Det vil glæde mig meget – gennem motivation, træning og evt. kostvejledning – at hjælpe dig til at opnå den krop, der kan støtte dig i din hverdag og dit arbejde.

Kærlig hilsen, Anna Carina

 

SE HVAD JEG KAN TILBYDE

 

 

Husk, at det er aldrig for sent at gå igang!