HVEM ER JEG?
Hej.

Her kan du læse om min baggrund for Personlig Træning.

Mit navn er Anna Carina Sundstedt. Jeg har i over 25 år arbejdet som professionel klassisk sanger og ved, hvor vigtig fysisk træning og en sund livsstil er, og har været, for at holde mig på et højt, professionelt niveau. (Du kan læse mere om mig som sanger på: www.annacarinasundstedt.com.)

Mit liv med motion

Som barn var jeg en passioneret udøver af  judo og opnåede en podieplads ved Sjællandsmesterskaberne. Jeg har siden flirtet med forskellige sportsgrene – tennis, squash og motionsløb og har haft adskillige medlemskaber i ”det lokale træningscenter”. Men jeg vidste ikke, hvordan jeg over tid skulle træne på den rigtige måde og fik derfor heller ikke de resultater, jeg håbede på.

Et skelsættende møde

I januar 2016 mødte jeg Personlig Træner, Claire Durrant, på et træningsretreat i Spanien. Hun tilbød at jeg kunne træne videre med hende – online. Med skæve arbejdstider har det altid været svært for mig at følge en fast aktivitet og med hendes koncept kunne jeg træne i mine omgivelser – hjemme/på hotelværelset – i en effektiv tidsramme. Jeg trænede med Claire i 3 år og det ændrede fuldstændig mit liv. Nu havde jeg endelig knækket min motionskode og havde fundet en form, der passede perfekt til mig og min livsstil. Med Claire som vejleder gennemgik jeg samtidigt et 1-års livsstilsprogram (www.precisionnutrition.com), hvor jeg lærte at lægge mine kostvaner om samt værdien af, bid for bid, at ændre mit mindset.

Det jeg brænder for!

Jeg brænder for at videregive den erfaring, jeg har med træning og en sund livsstil. Jeg brænder for at hjælpe andre med at knække deres motions- og livsstilskode. Derfor tog jeg i 2018 uddannelsen som EHFA-certificeret Fitness Instruktør & Personlig Træner samt diætist-eksamineret Kostvejleder på https://fitness-institute.dk/. Jeg videreuddanner mig løbende og har også et diplom i slyngetræning.

Hvor er du i dit liv? Skal din drøm om en bedre form blive til virkelighed? Som din Personlige Træner er din succes min succes!

Jeg ser frem til at høre fra dig

Anna Carina

SE HVAD JEG KAN TILBYDE

Husk, at det er aldrig for sent at gå igang!